Kaza geliyorum dedi

Çerkezköy'de iddiaya göre alkol ve uyuşturucu madde kullanıp direksiyon başına geçen sürücü, trafiği birbirine kattı. Park halindeki 3 araca çarpan ve yaralanan sürücü, 112 ekipleri tarafından

GÜNDEM 15.09.2016 21:35:00 0
Kaza geliyorum dedi

Çerkezköy’de bir otomobilin park halindeki araçlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralanırken; 3 araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

KALDIRIMA ÇIKARAK DURABİLDİ

 

Kaza önceki gün saat 21.00 sıralarında Öztrak Caddesi üzerinde Çerkezköy Kent Konseyi önünde meydana geldi. İddiaya göre Öztrak Caddesi’nden Kapaklı istikametine seyir halinde olan Özden E. yönetimindeki 34 LA 8340 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ilk olarak 59 UL 653 plakalı otomobile çarptı. Kontrolünü iyice yitiren otomobil,  daha sonra park halindeki 59 KB 6659 otomobile, ardından da 59 TY 436 plakalı otomobile çarptı. Araç, sonunda kaldırıma çıkarak durabildi.

 

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

 

Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü yaralanırken; 3 araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Vatandaşlar tarafından içinde bulunduğu araçtan çıkarılan yaralı sürücüye ilk müdahale, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Alkollü olduğu ve uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen yaralı sürücü, daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

 

Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan yolda, polisin gerekli işlemleri yapmasının ve araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kazayı haber alıp olay yerine gelen Özel Optimed Hastanesi Gece Amiri Uğur Yuvarlak da, yaralının hastaneye kaldırılması ve araçların sahiplerine ulaşılması konusunda sağlık ekiplerine ve polise yardımcı oldu. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ