Her bayram manzara aynı

Kapaklı'ya bağlı Karaağaç Mahallesi sakinleri, her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi bu yıl da kurban artıklarının çöp konteynerlerine gelişi güzel bir şekilde atılmasından şikayetçi.

GÜNDEM 15.09.2016 21:33:00 0
Her bayram manzara aynı

EVDEN DIŞARI ÇIKAMIYORUZ

 

Kurban Bayramı’nın 1’inci günü, vatandaşlar bayram namazını kıldıktan sonra kurbanlıklarını kesmek için kolları sıvadı. Önceki yıllarda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da kurbanlıkların kesilmesinin ardından artıklarının çöp konteynerlerine gelişi güzel bir şekilde atılması görüntü kirliliğine ve kötü kokuların yayılmasına neden oldu. Durumdan rahatsız olan mahalle sakinleri, evlerinden dışarı çıkamadıklarını belirterek yetkilileri göreve davet etti.

 

TEMİZLİK EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

 

Her yıl kurban artıkları konusunda benzer sıkıntıları yaşadıklarını dile getiren Karaağaç Mahallesi sakinleri, konuyla ilgili Kapaklı Belediyesi yetkililerini göreve çağırdı. Konunun yerel basında gündeme getirilmesinin ardından harekete geçen Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karaağaç Mahallesi’ne gelerek, görüntü kirliliğine neden olan kurbanlık artıklarını topladı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ