Çerkezköy bir değerini daha kaybetti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Gümüşsuyu Halı Fabrikası'nın satış mağazasını yaklaşık 12 yıl boyunca işleten ve sonrasında da oğlu ile birlikte açtÄ

YAŞAM SAĞLIK 15.09.2016 21:14:00 0
Çerkezköy bir değerini daha kaybetti

OĞLU İLE BİRLİKTE MAĞAZA AÇTI

 

Vatani görevini Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda Astsubay olarak yapan ve 1973 yılında emekli olan Ali Şengül, emekli olduktan 1 yıl sonra Çerkezköy OSB içinde faaliyet gösteren Gümüşsuyu Halıları fabrikasının satış mağazasını işletmeye başladı. Burada 12 yıl çalıştıktan sonra oğlu Selçuk Şengül ile birlikte Fevzipaşa Mahallesi’nde Şengül Halı mağazasını açan Ali Şengül, yaklaşık 30 yıldır bu mağazayı işletiyordu. Uzun süredir prostat kanseri tedavisi gören Ali Şengül önceki gün hayatını kaybetti.

 

OĞLU TAZİYELERİ KABUL ETTİ

 

3 çocuk ve 7 torun sahibi olan Ali Şengül, dün Merkez Osmanlı Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında İstasyon Mezarlığında aile kabristanında toprağa verildi. Şengül’ün cenaze merasimine Türk Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Çerkezköy belediye meclisi üyeleri ile Şengül ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Cenaze namazı öncesinde Ali Şengül’ün oğlu Selçuk Şengül taziyeleri kabul etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ