Belediye Bayramları karıştırdı

12 Eylül Pazartesi günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramı öncesi, binlerce vatandaşa tebrik mesajı yollayan Çerkezköy Belediyesi, bayramları karıştırdı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezkö

GÜNDEM 9.09.2016 13:55:00 0
Belediye Bayramları karıştırdı

Gönderilen mesajlarda vatandaşların Kurban Bayramı yerine 30 Ağustos Zafer Bayramları kutlandı. İşte gönderilen o mesaj: “Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Vahap AKAY-Çerkezköy Bld. Bşk.”Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, "Bahse konu hata, Çerkezköy Belediyesi'nden değil, anlaşmalı olduğumuz GSM servisinden kaynaklıdır. Çerkezköy'de altyapı çalışmalarını yürüten firma, geriye dönük mesajları tekrar göndermiştir. Akabinde de konuyla ilgili bir özür mesajı göndermişlerdir. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak halkımızın Kurban Bayramını, bayramın birinci günü kutlayacağız" dedi.

 

İşte Çerkezköy Belediyesi'nin anlaşmalı olduğu firmadan gelen özür mesajı: "Sayın Çerkezköy Belediyesi sakinleri, bugün saat 13.23 sıralarında size göndeirlen SMS, servisimizde oluşan bir hatadan dolayı sehven gönderilmiştir. Aldığınız mesajı dikkate almamanızı rica eder, anlayışınız için teşekkür ederiz."  

 

Marmara Haber