Polisten kaçamadılar

Çorlu'da önceki gün bir iş yerinin camını kırarak içeri giren 6 şüpheli, 16 adet laptop ve tableti çalarak kayıplara karıştı. Şüpheliler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bü

GÜNDEM 8.09.2016 20:16:00 0
Polisten kaçamadılar

2 ŞÜPHELİ ARAÇTA BEKLEDİ

 

Olay önceki gün Çorlu’ya bağlı Şeyhsinan Mahallesi’nde bir iş yerinde meydna geldi. İddiaya göre gece geç saatlerde iş yerinin camını kırarak içeri giren 4 şüpheli, içerden çaldıkları piyasa değeri yaklaşık 10 bin TL olan 16 adet bilgisayar ve tableti çalarak dışarı çıktı. Şüpheliler, kendilerini dışarıda bir araçta bekleyen 2 arkadaşları ile birlikte kayıplara karıştı. Aracın plakasını tespit eden polis, kısa süren kovalamacanın ardından aracı durdurarak şüphelileri yakaladı.

 

1 KİŞİ TUTUKLANDI, 5 KİŞİ SERBEST

 

Hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen H.A., S.B., S.S., Ç.F., V.C. ve M.K. isimli şüpheliler polis tarafından gözaltına alındı. Hırsızlıkta kullanılan araçta yapılan aramadabir adet silah ile silaha ait 7 adet dolu fişek ele geçirildi. Yapılan soruşturma kapsamında şüphelinin başka suçlardan da arandıkları ortaya çıktı. Şüphelilerden H.A. mevcutlu sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken; diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ