AK Parti İl Yönetimi Çerkezköy'e geliyor

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, yarın Çerkezköy'e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Ziyaretlerinde AK Partili Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de Yüksel'e eşlik edecek.

GÜNDEM 8.09.2016 12:50:00 0
AK Parti İl Yönetimi Çerkezköy

MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞACAKLAR

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve Yönetim Kurulu ile AK Partili Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Çerkezköy’e gelecek. Heyet, ilk olarak sabah saat 09.30’da mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya gelecek. Program, saat 10.45’teki Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve 11.30’daki Çerkezköy Devlet Hastanesi ziyaretleri ile devam edecek. Heyet hastane ziyaretinde hastane çalışanları ve hastalarla görüşecek.

 

ESNAFIN TALEPLERİ HAKKINDA BİLGİ ALACAKLAR

 

Cuma Namazının ardından 13.45’te Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret edecek olan AK Parti heyeti, burada esnafın sıkıntı ve talepleri hakkında Başkan Bozdağ’dan bilgi alacak. Öğle yemeği arasından sonra saat 15.30’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edilecek. AK Partililer burada da ilçenin ekonomik faaliyetleri hakkında bilgi alacak. Heyet daha sonra sırasıyla saat 16.30’da Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, saat 17.30’da da Kurban Satış Yerlerini ziyaret edecek.

 

SON DURAK SAMSUNLULAR DERNEĞİ

 

Saat 18.30’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanları ile teşkilat binasında toplantı yapacak olan heyet, saat 19.30’da da ilçe yönetimi ile bir araya gelecek. AK Parti İl Yönetimi ile Milletvekili Mustafa Yel saat 20.30’da Tokatlılar Derneği, saat 21.30’da da Samsunlular Derneği’ni ziyaret edecek.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ