Çerkezköy OSB geleneği bozmadı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün geleneksel olarak düzenlenen Futbol ve Tenis Turnuvaları Ödül Töreni önceki gün geniş bir katılım ile gerçekleştirildi. Futbol TurnuvasÄ

GÜNDEM 7.09.2016 20:55:00 0
Çerkezköy OSB geleneği bozmadı

BU GLENEĞİ SÜRDÜRECEĞİZ

 

Parıltım Restaurant’ta önceki gün saat 18.00’da düzenlenen törende ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile turnuvaya katılan sporcular yer aldı. Futbol Turnuvası’nın bu yıl 11’incisi, Tenis Turnuvası’nın ise 10’uncusunu düzenliyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, “Çerkezköy OSB Müdürlüğü olarak üyelerimizin her türlü kültürel ve sportif taleplerini karşılamaya gayret ediyoruz. Bundan sonra da bu geleneği sürdüreceğiz” dedi. 

 

İŞTE DERECEYE GİRENLER

 

Çerkezköy OSB tarafından düzenlenen Futbol Turnuvası’na bu yıl 24 takımın katıldığı belirtilirken; Tenis Turnuvası’na ise toplam 89 sporcunun katıldığı kaydedildi. Futbol Turnuvası’nın birincisi Hattat Tarım, ikinci Jotun Boya ve üçüncü Hema Endüstri olurken; 65 gollü Gürsel Mutlu ise gol kralı oldu. Uğurteks takımı en centilmen takım seçilirken; Hattat Tarım kalecisi Onur Dursun da turnuvanın kalecisi seçildi. 89 kişi arasında yapılan tenis turnuvasında Bayanlar Kategorisi’nde birinci Emine Özcan ikinci ise Halide Nur Çoruh oldu. Yeni Başlayan Erkekler Kategorisi’nde ise birinci Kasım Deniz, ikinci de İbrahim Yıldırım oldu. İleri Seviye Erkekler Kategorisi’nde birinci Adem Hiçyılmaz, ikinci Akif Özenler; Çiftler Kategorisi’nde de birinci Ali Altunbaş – Gülçin Yıldız çifti olurken, ikinci Oktay Karlı – Emine Özcan çifti oldu.

 

BU GELENEĞİ DESTEKLERİNİZLE SÜRDÜRECEĞİZ

 

Birlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlenen turnuvalara katılımın kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, “Katkılarından dolayı başta firma yetkilileri ve tüm katılımcılarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dereceye giren sporcuları kutluyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bu turnuvanın siz değerli katılımcılarımızın ilgi ve desteğiyle gelecek yıllarda da sürmesi temennisiyle hepinizi saygı ile selamlıyorum” dedi.

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Program ödül töreni ile devam etti. Futbol Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur’un elinden alırken; Tenis Turnuvası’nda dereceye girenler de kupalarını ve ödüllerini Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan’ın elinden aldı. Törende ayrıca Turnuva Komite Üyelerine ve Futbol Turnuvası hakemine de sağladıkları katkıdan dolayı hediye verildi.

 

Haber / Gökhan TEKER