Sendika üyelerine eğitim yardımı

Türkiye genelinde sendika üyelerine 4 taksitte toplamda 100 milyon TL eğitim yardımı yapılacağını söyleyen Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Bu eğitim yardımınÄ

GÜNDEM 7.09.2016 20:54:00 0
Sendika üyelerine eğitim yardımı

100 MİLYON TL’Yİ 4 DİLİMDE DAĞITIYORLAR

 

Çerkezköy’de 10 bine yakın, ülke genelinde de yaklaşık 180 bin üyeye eğitim kartı dağıtımı yapıldığını belirten Murat Koçak, “Sendikamız, Türk ve Dünya Sendikacılığında bir ilki başlattı. Amacımız mutlu bir nesil için eğitim alanında öncü sendika olmaktır. Söz verdiğimiz gibi, her alanda üyelerimizle yürümeye ve ezber bozmaya devam ediyoruz. Üyelerimize yapılacak 100 Milyon TL eğitim yardımlarının ikinci diliminin dağıtımına Nisan ayı itibariyle başlandı. Eğitim konusunda hassasiyetimizle ülkemizin yarınlarını birlikte kazanıyoruz. Sendika olarak her hizmetimizde üyelerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışıyor, gelecek için mücadele ediyoruz” dedi.

 

SON DİLİM MAYIS 2017’DE DAĞITILACAK

 

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ne bağlı işyerlerini ziyaret ederek eğitim kartlarını üyelere dağıtmayı sğrdğrdğklerini belirten Murat Koçak, “Nisan ayından sonra üçüncü 25 milyon TL yardımı Türk Metal Sendikası Kurban Bayramı öncesinde tamamlayacak. Dördüncü yardım dilimi ise daha önce belirttiğimiz gibi 2017 yılının Mayıs ayı yani İşçi Bayramında gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT