Baysan'dan temizlik uyarısı

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede mevcut Hıdırağa Mahallesi Belediye Şantiyesi'nin yanındaki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mezbahası, Silahtarağa Mahallesi'nde Se

GÜNDEM 6.09.2016 20:45:00 0
Baysan

MAHALLELERE HAYVAN ATIK KONTEYNERİ KONULACAK

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Vatandaşlarımızın kurban kesim işlemlerini rahat bir şekilde gerçekleştirmeleri için bayram boyunca belirlenen bu bölgelere çöp konteynerleri takviye edilecek. Ayrıca Sarılar, Seymen, Şahbaz, Önerler ve Türkgücü Mahallelerine uygun sayıda hayvan atık konteyneri konulacak. Kurban atıkları ise Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce 12-13-14-15 Eylül 2016 tarihlerinde 10.00-12.00, 13.00-15.00 ve 16.00-19.00 saatleri arasında toplanacak. Belirtilen saatler dışında talep edildiği takdirde yetkili amir ile iletişime geçilebilir ve ek seferler düzenlenebilir” dedi.

 

GEREKLİ CEZAİ İŞLEMLER YAPILACAK

 

Ünal Baysan, Kurban Bayramı münasebetiyle çevre temizliği ve insan sağlığı için kurban kesim yerlerinin bu konudan haberdar edilmeleri gerektiğini belirterek, “Bayram öncesi ve bayram süresince Çorlu Belediyesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin zabıta birimlerince aralıksız denetim yapılacak. 2872 sayılı Çevre Kanununun 8’inci maddesinde yer alan hususlara aykırı hareket edenlere gerekli cezai işlemlerin yapılacaktır” dedi. Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için son derece özenli bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Baysan, bu vesileyle tüm Çorlu halkının bayramını kutladığını belirtti. 

 

Marmara Haber