2. Viyadük için geri sayım başladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaklaşık 4 ay önce Bağlık Mahallesi sakinlerine verdiği 2. Viyadük müjdesini geçtiğimiz günlerde muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda yineledi. 2. Viyadük iÃ

GÜNDEM 4.09.2016 21:55:00 0
2. Viyadük için geri sayım başladı

Başta Bağlık Mahallesi sakinleri olmak üzere 2. Viyadük projesinin tüm Çerkezköy’e fayda sağlayacağına dikkat çeken Başkan Vahap Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından ilçemizde yapılması planlanan 2. Viyadük’ün proje ihalesi yapıldı. Atatürk Viyadüğü’nden sonra yapılacak olan bu viyadük sayesinde Bağlık Mahallesi’nin iki yakası birbirine bağlanacak” dedi. Başkan Akay, Viyadüğün bir ucunun Kavaklı Sokak’ta diğer ucunun ise TEM Bağlantı Yolu’nun diğer tarafında bulunan Bağlık Mahallesi Pazar Yeri alanında olmasının planlandığını kaydetti.

 

PROJE İHALESİ YAPILDI

 

2’nci Viyadük proje ihalesinin yapıldığını anımsatan Başkan Vahap Akay, “ihaleyi kazanan firma 2. Viyadük ile ilgili 3 adet proje hazırladı. Fen işleri Müdürlüğümüz ile firma yetkilileri arasında proje değerlendirme çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 2 ay içinde viyadük projesi netleşecek. Daha sonra da yapım işi için ihaleye çıkılacak. Proje ile ilgili tetkik çalışmalarımızı da tamamladık. İnşallah Kasım ayı içinde yapım işi ihalesini de yapılıp, en kısa zamanda yapım çalışmalarına başlanacak. Projenin şimdiden Bağlık Mahallesi sakinlerine ve tüm Çerkezköy halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ