Çoğunluk gidişattan memnun

Çerkezköy Belediyesi'nin, ilçede yapılan hizmetlerle alakalı vatandaşların memnuniyetini değerlendirmek ve Çerkezköylülerin dilek ve şikayetlerini dinlemek amacıyla oluşturulan sosyal medya platformunda v

GÜNDEM 4.09.2016 21:53:00 0
Çoğunluk gidişattan memnun

VATANDAŞ SOKAK DÜĞÜNLERİNDEN MUZDARİP

 

Gazi Osman Paşa Mahhalesi’nde ikamet ettiğini belirten Eda Kara isimli kullanıcı, “Daha önce iki defa polisi aradım, iki defa belediyeyi aradım, bir defa Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni aradım ve hala rahatsız olduğum soruna bir çare bulamadım. Mesaj da gönderdim, şikayet formu da oluşturdum. Dönüş yapılacaktı ama yapılmadı. Allah sokak’ta düğün yapanların, buna izin verenlerin bin türlü belasını versin. İstanbul metropol, Büyükşehir ama burası dağ başı. Tabi kırk tane hane var. Herkes de yapılan düğünde zaten. Rahatsız olacak kimse yok değil mi? Hakkımı helal etmiyorum. Kaç gecedir asabımın bozulmasında emeği olan herkes kahrı perişan olsun. Belki bu mesajdan sonra dönüş yaparsınız. Düğünlere izin vermek için karşılığında para alıyorsanız harcamak nasip olmasın, hayrını görmeyin. Hangi çıkar uğruna rahatsız olabilecek insanları görmezden gelip bu rezilliğe izin verebiliyorsanız dilerim amaçlarınıza ulaşamayın” diyerek sokak düğünlerine izin verilmesine tepki gösterdi.

 

SUYU İNTERNETTEN YÜKLEYEBİLMELİYİZ

 

Ali Celal Şahin isimli kullanıcı ise “Başkanım, bilişim çağında yaşadığımız şu dönemde veznelerde sıra bekleyerek su kartlarımıza kontör yüklemek biraz geri kalmışlık gibi oluyor. Sizlerden ricamız su kartlarına kontör dolumunu internet üzerinden yapabilecek sistemi kurmanızdır. Ayrıca mesai saatleri içinde yükleme yapılabilir olması çalışanlar için sorun teşkil etmektedir. Umarım önerim dikkate alınır ve sonucu görürüm” ifadelerini kullanarak, akıllı su sayaçlarına internet üzerinden su yüklenebilmesini sağlayacak bir sistemin hayata geçirilmesini temenni etti.

 

ÇOĞUNLUK HİZMETLERDEN MEMNUN

 

Tuğrul Baki isimli kullanıcı ise “Gelişmekte olan Çerkezköy ilçesinin elbette ki eksikleri çok. Özellikle Kızılpınar’daki yol, park, piknik alanı, kapalı pazar yeri olmaması büyük kayıp. Ama şunu da belirtmek isterim. Tekirdağ Büyükşehir olduktan sonra Çerkezköy Belediyesi Veliköy ve Kızılpınar’ın da Çerkezköy’e verilmesi ile sorumluluk ve işler ( borçlar) idaresi zor ve zahmetli bir süreç olduğunu söyleyebiliriz. Zamanla her şey olacaktır. Başkanımızın yanındayız” diyerek Belediye Başkanı Vahap Akay’a destek verdi. Platforma katılan 54 kişiden 27’si 5 yıldız, 14’ü 4 yıldız, 5’i 3 yıldız, 2’si 2 yıldız ve 6’sı da 1 yıldız olmak üzere Çerkezköy Belediyesinin hizmetleri ile ilgili değerlendirmede bulunuldu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ