Çerkezköy demokrasiye sahip çıktı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen demokrasi nöbetlerine katıl kamu kurum ve kuruluşları ile STK'lara teşekkür ziyaretlerini sü

GÜNDEM 1.09.2016 21:07:00 0
Çerkezköy demokrasiye sahip çıktı

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Meydanlarda 'Demokrasi Nöbeti' tutarak milli iradeye sahip çıkan kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, dün de İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek başta İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak olmak üzere tüm İlçe Sağlık Müdürlüğü personeline teşekkür etti. Kaymakam Kubilay, Çerkezköy’de tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla, hain darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz akşamı itibariyle milli iradeye, demokrasiye ve Cumhurbaşkanına sahip çıkıldığını belirtti.

 

ÇERKEZKÖY DEVLETİNİN YANINDA OLDU

 

15 Temmuz hain darbe girişiminin gerçekleştiği akşamdan itibaren uyumayan Çerkezköy halkının vatanının, bayrağının ve devletinin yanında olduğuna vurgu yapan Kaymakam Metin Kubilay, “Yapılan titiz çalışmalar ve sağlanan koordinasyon sayesinde ilçemizde olumsuz herhangi bir olay yaşanmadı. Bu nedenle çalışmalarda emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi. Dr. Olcay Palak ve tüm sağlık personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Gökhan TEKER