Birbirlerini bıçakladılar

Saray'da bir içkili restaurantta işletme sahibiyle müşteri arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçakların konuştuğu kavga kanlı bitti.

GÜNDEM 29.08.2016 19:19:00 0
Birbirlerini bıçakladılar

TARTIŞMA KISA SÜREDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

 

Olay, önceki gün saat 18.30 sıralarında Saray’a bağlı Ayazpaşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir içkili restaurantta meydana geldi. İddiaya göre işletmeciliğini Sinan K. (41)´nın yaptığı işletmeye gelen Bülent Ç. (34), Sinan K.´dan içki vermesini istedi. Sinan K. önceden alkollü olduğu iddia edilen Bülent Ç.´ye içki vermek istemedi. İkili arasında çıkan tartışma büyüyerek kısa sürede kavgaya dönüştü. Aralarında çıkan kavgada her iki taraf da bıçak çekerek işletme önünde birbirlerini bıçakladı. Yaralılara ilk müdahale haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Saray Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

YARALILAR ÇORLU’YA SEVK EDİLDİ

 

Yaralılardan işletme sahibi Sinan K.’nın aldığı bıçak darbeleriyle boğazından yaralandığı ve durumunun ağır olduğu bildirildi. Sinan K., yapılan müdahalenin ardından Çorlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Kolundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Bülent Ç. de Saray Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Çorlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Bıçaklı kavga sonucu birbirlerini yaralayan İşletmeci Sinan K. ve müşterisi Bülent Ç´nin sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenilirken, bıçaklı kavganın meydana geldiği yerde olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Marmara Haber