Suç makinaları Edirne'de yakalandı

Edirne'de polis uygulamasından kaçan otomobil, 2 saat süren çalışmanın ardından yakalandı. Araçta yapılan aramda 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, sahte kimlikli şüphelilerden çok sayıda s

GÜNDEM 29.08.2016 19:18:00 0
Suç makinaları Edirne

DOSYALATI KABARIK ÇIKTI

 

İddiaya göre 4 şüpheli 34 VU 5411 plakalı otomobille İstanbul’dan Edirne’ye geldi. Atatürk Bulvarı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde kurulan uygulama noktasında polisin ‘dur’ ihtarına uymayan şüpheliler, 2 saat sonra bir akaryakıt istasyonunda yakalandı. M. A. A. (29), T. K. (41), Halil A. (27) ve Ferdi A. (28)’nın üzerinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 36 adet mermi ile çok sayıda sahte kimlik ele geçirildi.

 

Şüphelilerden Ferdi A.’nın Adana’da ‘kasten öldürmek’ suçundan arandığı tespit edildi. Diğer şüphelilerden Halil A.’nın ise 2’si ‘kasten öldürme’ suçundan 17 farklı dosya kapsamında arandığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler Edirne’ye eğlenmek için geldiklerini belirtirken; şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Marmara Haber