Sahne hazır

Çerkezköy Belediyesi tarafından bugün gerçekleştirilecek olan "30 Ağustos Zafer Bayramı ve Demokrasi Gecesi" programı hazırlıkları devam ediyor. Tüm Çerkezköy halkının davetli olduğu ö

GÜNDEM 29.08.2016 19:11:00 0
Sahne hazır

PROGRAM KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLAYACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın hazırlık çalışmalarını yakından takip ettiği “30 Ağustos Zafer Bayramı ve Demokrasi Gecesi” programında Çerkezköylüler hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak, hem de 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminde hayatını kaybedenleri anacak. Bugün saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak olan program kapsamında saat 20.00’da “Vatan Size Minnettardır” anıtına kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program sinevizyon gösterisi, ses, ışık, havai fişek ve lazer gösterileri ile devam edecek.

 

TÜM ÇERKEZKÖYLÜLER DAVETLİ

 

Program, sanatçı Zafer İşleyen’in konseri ile sona erecek. Program hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığı’nda kazanılan Büyük Taarruz zaferinin 94’üncü yılını anma ve 15 Temmuz tarihinde Ankara ve İstanbul’dan başlayıp tüm Türkiye’de kazanılan Cumhuriyet ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesini anma gecesi düzenliyoruz. Cumhuriyet ve Demokrasi sevdalısı tüm Çerkezköy halkını aramızda görmek bizleri mutlu edecek” dedi. Hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam eden ekipler, “Vatan Size Minnettardır” anıtının yanında sahne kurulum çalışmalarını dün akşam saatlerinde tamamladı.

 

Haber / Mehmet AYAN