Mutluluklarına ortak oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak genç çiftlerin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor. Önceki gün Hilal Budak – Mehmet Mercan çiftinin nikahını bizzat kıyan Albayrak, daha sonra Ã

GÜNDEM 29.08.2016 19:11:00 0
Mutluluklarına ortak oldu

EVLİLİK CÜZDANINI GELİNE VERDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Budak ve Mercan ailelerinin mutluluklarına ortak oldu. Yılmaz İçöz Sahnesinde Hamdi Budak'ın kızı Hilal Budak ile Seydo Mercan'ın oğlu Mehmet Mercan'ın nikahını kıyan Başkan Albayrak, genç çifte mutluluklar diledi. Ömür boyu sürecek mutlu bir yuvanın yegane mimarlarının kadınlar olduğunu belirten Başkan Albayrak, evlilik cüzdanını geline verdi.

 

NİKAHI BAYSAN KIYDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cihan Gaygusuzoğlu ve Beyhan Genç'in nikah törenine katıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın kıydığı nikah, Çorlu Piknik Restaurant'ta gerçekleşti. Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile birlikte çifte şahitlik eden Başkan Albayrak, nikah sonrası Genç ve Gaygusuzoğlu'na bir ömür mutluluklar diledi. Albayrak,  Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'dan genç çifte takdim etmek üzere teslim aldığı nikah defterini geline verdi.

 

Marmara Haber