Çerkezköy kırmızı beyaz

Çerkezköy Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen hazırlık çalışmaları kapsamında ana caddeleri ve Cumhuriyet Meydanı Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılan Çerkezköy 30 Ağu

GÜNDEM 29.08.2016 19:05:00 0
Çerkezköy kırmızı beyaz

KURUMLAR UYARILDI

 

30 Ağutos Zafer Bayramı kutlamaları öncesinde Çerkezköy Belediyesi ekipleri tarafından başta belediye hizmet binası olmak üzere Cumhuriyet Meydanı ve ilçeni ana caddeleri Atatürk posterleri ve Türk bayrakları ile donatıldı. Atatürk Caddesi ve ilçenin diğer işlek caddelerinde direklere büyük boy Türk bayrakları ile Atatürk posterleri asılırken; ilgili kurumlar da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında üzerlerine düşeni yapmaları için İlçe Kaymakamlğı tarafından uyarıldı.

 

CADDELER TÜRK BAYRAKLARI İLE SÜSLENDİ

 

30 Ağustos bayramında milli şuurun üst düzeyde yaşatılması için Cumhuriyet meydanına daha çok Türk Bayrağı ve Atatürk posteri konulduğunu belirten yetkililer, “Ayrıca cadde üzerindeki işyerleri de işletmelerine büyük boy Türk bayrakları ve Atatürk posterleri astı. Atatürk Caddesi bayraklarla donatıldı. İşlek cadde ve sokaklar Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslendi” dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT