İkamete uyuşturucu baskını

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Önceki gün bir ikamete yapılan o

GÜNDEM 28.08.2016 20:04:00 0
İkamete uyuşturucu baskını

POLİS İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİ

 

Olay Çerkezköy’e bağlı İstasyon Mahallesi’ndeki bir evde meydana geldi. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında denetim ve uygulamalarına hız veren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. İstasyon Mahallesi’nde bulunan bir ikamete gece saatlerinde operasyon yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, evde yapılan aramada 14 adet satışa hazır uyuşturucu ve 3 fişek uyuşturucu madde ele geçirdi.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Yapılan aramalarda 14 adet satışa hazır uyuşturucu ve 3 fişek uyuşturucu madde ele geçirilen evde ikamet eden Ömer A. polis tarafından gözaltına alındı. Uyuşturucu ticareti yapmaktan gözaltına alınan Ömer A., daha sonra sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Daha sonra Adliyeye sevk edilen Ömer A., savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ