Çiftlik evinde yakalandı

Hakkında arama kararı bulunan Gökhan P. isimli şüpheli, Saray Jandarma Komutanlığı ve Çorlu KOM ekipleri tarafından yapılan ortak operasyonla Güngörmez Mahallesi'nde saklandığı çiftlik evinde kÄ?

GÜNDEM 28.08.2016 20:02:00 0
Çiftlik evinde yakalandı

HESAP KAVGASINA KARIŞMIŞTI

 

Saray’da yaklaşık 5 ay önce eğlenmek için içkili bir lokantada hesap yüzünden tartıştığı çalışanlar tarafından dövülen Ömer Özer sabah evinde ölü bulunmuştu. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden U.A., S.P., E.D. ve M.M. çıkarıldıkları mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan ve iddiaya göre hakkında arama kararı olan şüphelilerden Gökhan P., olaydan yaklaşık 2 ay sonra Kapaklı’da kendisini gözaltına almak isteyen iki sivil polis memurunu darp ederek kaçmıştı.

 

OPERASYONA KOM EKİPLERİ DE DAHİL OLDU

 

Bu olaydan sonra kayıplara karışan Gökhan P.’nin Saray’a bağlı Güngörmez Mahallesi’nde bir çiftlik evinde olduğu yönünde ihbar alan ekipler hemen harekete geçti. Çorlu KOM ekiplerinin de destek verdiği operasyonda Gökhan P. çiftlik evinde kıskıvrak yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye svk edilen Gökhan P., daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderildi.

 

Marmara Haber