Adam olacak çocukların en mutlu günü

Kapaklı Belediyesi'nin 12.'sini düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni Cuma akşamı yapıldı. Sünnet olan 250 çocuk için yapılan törende yerli sanatçılar sahne alırken vatandaşlar gönÃ

GÜNDEM 28.08.2016 20:01:00 0
Adam olacak çocukların en mutlu günü

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kapaklı Belediyesi’nin 12.’sini düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni’ne, evladı sünnet olan yüzlerce ailenin yanı sıra, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekman, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Belediye Meclis üyeleri,  Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Mustafa Önder, Kapaklı Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Özdemir, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve çok sayıda davetli katıldı.

 

AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZI YARINLARA TAŞIMAK

 

Programın açılış konuşmasını yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bugün mutlu bir tablonun 12’ncisini yaşıyoruz. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz sünnet şölenimizde bu yıl 250 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Amacımız; çocuklarımızı mutlu bir şekilde yarınlara taşımak, onların mutlu olduğu bir Kapaklı yaratmak ve ülkemizin, milletimizin yarınlarına sağlıklı nesiller yetiştirmektir. Hepinizin bildiği gibi ülkemiz zor günlerden geçiyor. Fakat amacımız burada eğlenmekten öte yavrularımızın ömürlerinde 1 defa olan sünnet düğünlerini yaparak onları mutlu etmek, heyecanlarına ortak olmak ve bu özel günlerinde onları yalnız bırakmamaktır” dedi. 

 

YÜCEER TERÖR SALDIRILARINI LANETLEDİ

 

İrfan Mandalı’nın ardından konuşan CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Düzenlenen bu sünnet şöleninde emeği geçen başta Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na düzenlenen suikast girişimini ve terör saldırılarını lanetliyor, vatanı için hakkın rahmetine kavuşan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

SANATÇILAR MÜKEMMEL PERFORMANS

 

Yüceer’in ardından sünnet olan çocukları eğlendirmek amacıyla sahne alan İllüzyonist baba oğul Kaan ve Erkan Obüs çocukların yüzünü güldürürken, ateş gösterisiyle izleyicilerden tam not aldılar. İllüzyon gösterisinin ardından Kapaklı Belediyesi’nin son zamanlarda yapmış olduğu hizmet ve yatırımları konu alan slayt gösterimi yapıldı. Ardından şarkıcı Tuğçe Haşimoğlu sahneye gelerek birbirinden güzel şarkıları Kapaklı halkı için seslendirdi. Tuğçe Haşimoğlu’nun ardından sahneyi Gökhan Meneşe devraldı. Birbirinden güzel şarkılarla dinleyicileri kendine hayran bırakan Meneşe herkesten tam puan aldı.  Gökhan Meneşe’nin konserine kısa bir ara verilerek sünnet olan çocukların kınaları yakıldı. Kına yakma merasimini bizat Belediye Başkanı İrfan Mandalı gerçekleştirdi. Kına merasiminin ardından konser kaldığı yerden devam ederken konuklar havai fişek gösterileri ile heyecan ve eğlence dolu anlar yaşadı.

 

Haber / Celal KARAKURT