Kurban hırsızlarına Jandarma tokadı

Malkara Jandarma ekipleri, çevre köylerden dolandırıcılık yöntemiyle aldıkları koyunları kent merkezine götürmek isteyen şüphelilerin kullandığı aracı, camdan kafasını çıkaran koyunları

GÜNDEM 28.08.2016 19:42:00 0
Kurban hırsızlarına Jandarma tokadı

ŞÜPHELİLERİN ÜZERİNDEN 20 BİN LİRA ÇIKTI

 

Olay Malkara-Şarköy karayolu üzerinde meydana geldi. Uygulama noktasından geçen 34 TU 9717 plakalı kapalı kasa kamyonetin camından koyunların kafalarını çıkardıklarını gören jandarma ekipleri şüphe üzerine aracı takibe aldı. Bir süre sonra kamyonet ve ardından giden 34 Z 6532 plakalı otomobil durduruldu. Kapalı kasa kamyonetin içerisinde 20 koyun bulunurken, araçtaki S.B. (45) ve H.Ö. (40) ile otomobilde bulunan M.D. (42) ve S.İ. (38) incelemeye alındı. İki araçtaki 4 kişinin ‘dolandırıcılık’ suçundan arandığı 17 farklı olaya ilişkin suç dosyaları olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan ve üzerlerinden 20 bin lira çıkan şüpheliler ifadeleri için Malkara Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

 

KAPARO VERİP KAÇIYORLAR

 

Araçta Jandarma ekiplerince yapılan incelemede 4 şüphelinin Malkara’ya bağlı Çınaraltı Mahallesi’nde, Şarköy, Ergene, Saray ve Muratlı’da pazarlık yaparak aldıkları koyunlar için bir miktar para verdikleri, kalan parayı da bankadan çekeceklerini söyleyerek olay yerinden kaçtıkları belirlendi. Kamyonette bulunan 20 koyun Malkara Belediyesi mezbahasına teslim edilidi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Marmara Haber