Bonzai bu hale getirdi

Çerkezköy'de iki gencin yerde baygın bir şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu 112 ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, gençlerin bonzai adı verilen uyuşturucu madde kullandı

GÜNDEM 26.08.2016 19:31:00 0
Bonzai bu hale getirdi

Ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de bonzai adı verilen uyuşturucu maddenin kullanımı her geçen gün artıyor.

 

DAHA 19 YAŞINDALAR

 

Konuyla ilgili son 10 gün içinde çok sayıda uyuşturucu madde kullanımı ve satışı ile ilgili işlem yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün de 2 gencin Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu yanında hareketsiz yattığı yönünde gelen ihbar üzerine harekete geçti. Olay yerine giden 112 ekipleri ve polis gençlerden birinin zor da olsa hareket ettiğini; diğerinin ise yüksek dozda uyuşturucu kullandığı için yüz üstü hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Bonzai kullanımı nedeniyle komaya giren gençlerden F.G. ve S.K.’nın 19 yaşında oldukları tespit edildi.

 

HASTANEYE KALDIRILDILAR

 

Yapılan müdahalelerin ardından F.G. isimli genç zorda olsa konuşarak kendine gelmeye çalıştı. Diğer yandan S.K. isimli genç ise tüm müdahalelere rağmen baygın halde yatmaya devam etti. Bonzai komasına giren iki genç, yapılan müdahalelerinin ardından 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından gençlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ