Canımız ülkemize feda olsun

Son günlerde meydana gelen terör olayları ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Cerablus'ta gerçekleştirdiği Fırat Kalkanı harekatı ile ilgili basın açıklaması düzenleyen CHP Kapaklı İlçe Ba?

GÜNDEM 26.08.2016 19:23:00 0
Canımız ülkemize feda olsun

HER GÜN YENİ BİR SALDIRI

 

CHP Kapaklı İlçe Yönetimi dün saat 16.00’da basın açıklaması düzenledi. Türkiye’nin her gün yeni bir acıyla güne başladığını kaydeden Seçkin, “Her gün yeni bir terör olayında, evlatlarımızı askerlerimizi vatandaşlarımızı yitiriyoruz. Bu sabah da Cizre’de polis merkezine yapılan terör saldırısında şehit olan polislerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Önceki gün de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bir saldırı meydana geldi. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Şehit olan askerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

 

CHP YILMAZ, SİNMEZ, KORKMAZ

 

Türk ordusunun Suriye kara sahasında gerçekleştirdiği harekatın başarı ile sonuçlanmasını temenni eden Seçkin, “Cerablus harekatını gerçekleştiren Mehmetçiğimize ve terörle mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz. Ayrıca, Büyük taarruzun başlangıcının yıldönümü vesilesiyle başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimize Allah’ta rahmet diliyoruz. Unutmayınız ki CHP yılmaz, sinmez, korkmaz. Bir canımız var, o da bu ülkeye feda olsun” dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT