E9 Sporcularına İrmet ayrıcalığı

İşletmeciliğini Çerkezköylü ünlü futbolcu Erçağ Evirgen'in yaptığı E9 Spor Salonu üyeleri, Özel İmet Hastanesi ile yapılan sözleşme kapsamında sağlık hizmetlerinden indirimli bir ?

GÜNDEM 26.08.2016 19:19:00 0
E9 Sporcularına İrmet ayrıcalığı

İNDİRİM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

 

Özel İrmet Hastanesi ile E9 Spor Salonu arasında indirim sözleşmesi imzalandı. İndirim söleşmesi Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumluları Ayşe Akgül ve Füsun Özcan ile E9 Sports İşletmecisi Erçağ Evirgen arasında imzalandı. İndirim sözleşmesi kapsamında E9 Spor Salonu üyeleri ve birinci derece yakınları, Özel İrmet Hastanesi sağlık hizmetlerinden ayrıcalıklı bir şekilde yararlanma imkanına sahip oldu.

 

KAYDA DEĞER BİR İNDİRİMDEN YARARLANACAKLAR

 

Yapılan indirim sözleşmesinin E9 Spor Salonu Üyeleri ve birinci derecedeki yakınlarını kapsadığını belirten Erçağ Evirgen, “Yapılan anlaşma gereği protokolde ön görülen anlaşmada üyelerimiz sağlık konusunda kayda değer bir indirimden yararlanacaktır. Bu anlaşma üyelerimizin sağlığı için gerekliydi ve bu konuda indirim anlaşması yaparak protokol imzaladık. Amacımız tüm üyelerimizin indirimli olarak sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamaktır” dedi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ