İlk yarı başka 2'nci yarı başka

Tekirdağ Süper Amatr Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, 2016-2017 futbol sezonu hazırlıkları kapsamında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Uzunköprüspor ile hazırlık maçı oynadı. 1911 Çerkezköyspo

SPOR 25.08.2016 20:18:00 0
İlk yarı başka 2

1911 ÇERKEZKÖYSPOR 3-2 KAYBETTİ

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Uzunköprüspor oldu. Mücadelenin 9’uncu dakikasında Tugay’ın penaltı golü ile öne geçen Uzunköprüspor; 23’üncü dakikada Serhat ve 45’inci dakikada da Yunus’un ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıda sahada bambaşka bir 1911 Çerkezköyspor vardı. İkinci yarıda oynadıkları futbol ile yeni sezon öncesi umut veren 1911 Çerkezköyspor Ali Rıza ve Metin’in ayağından bulduğu gollerle farkı 1’e indirdi. İlk yarıda Deniz ile bir de penaltı kaçıran 1911 Çerkezköyspor sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

 

OYUNCULARIMIZ 2. YARI AÇILDI

 

Karşılaşma sonrasında maç ve takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Uzunköprüspor ile oynadığımız hazırlık maçında Hocamız Yüksel Ersan alevi sebeplerden dolayı takımın başında bulunamadı. Futbolcularımız son 10 gündür yaptıkları ağır idmanlar nedeniyle çok yorgundu. Dolaysıyla karşılaşmanın ilk yarısında kendilerini oyuna veremediler. Fakat ikinci yarı açıldılar” dedi.

 

2-3 TRANSFER DAHA DÜŞÜNÜYORUZ

 

Uzunköprüspor ile oynanan hazırlık maçında Ganalı bir stoper ile Nijeryalı bir sol bek oyuncuyu deneme fırsatı bulduklarını sözlerine ekleyen Murat Narçın, “Oyuncuların kumaşı iyiydi fakat bizim istediğimiz seviyede değillerdi. Bu nedenle kendileri ile anlaşamadık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takıma kaliteli 2-3 isim daha kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

EMRE BU TAKIMDA OLMALI

 

Takıma bu sezon katılan oyunculardan kaleci Serhat, Ali Rıza ve genç Alpaslan’ın performanslarından memnun olduklarını söyleyen Murat Narçın, geçen sezonun ikinci yarısında forma şansı bulan ve sergilediği performansla parmak ısırtan Emre Morgil ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek, “Emre bu takımda olması gereken önemli bir isim. Şu an başka bir takımla antrenmanlarına devam ediyor. Kendisi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Umarım yeni sezonda da takımımızda yer alır” diye konuştu.

 

KAMP İÇİN BOLU’YA GİDECEĞİZ

 

Takımın antrenmanlarına devam ettiğini belirten 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Takımımız 3 Eylül Cumartesi günü 8 günlük kamp için Bolu’ya gidecek. Burada 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Hazırlık maçlarımızı da BAL ekipleri ile oynayacağız. Umarım faydalı bir kamp süreci geçirir ve yeni sezona hazır bir şekilde Çerkezköy’e döneriz” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Mehmet AYAN