Seyir halindeyken alev aldı

Çerkezköy'de seyir halinde olan bir kamyonetin birden alev alması sonucu çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

GÜNDEM 25.08.2016 10:37:00 0
Seyir halindeyken alev aldı

KENDİ İMKANLARIYLA YANGINA MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞTI

 

Olay saat 10.00 sıralarında Çerkezköy Namık Kemal Bulvarı Kumlugeçit mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Namık Kemal Bulvarı’nda BSH Kavşağı istikametine seyir halinde olan Fatih Kaya yönetimindeki 59 TR 755 plakalı kamyonet, seyir halindeyken birden alev aldı. Araç sürücüsü Fatih Kaya, ilk iş olarak aracı durdurup itfaiye ekiplerine haber verdi. Daha sonra kendi imkanları ile yangını söndürmeye çalıştı.

 

ÖN TARAFTAN DUMAN ÇIKTIĞINI GÖRDÜM

 

Fatih Kaya’nın haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangını daha fazla büyümeden söndürdü. Yangını söndüren itfaiye ekipleri daha sonra soğutma çalışması gerçekleştirdi. Yangının şokunu üzerinden atmaya çalışan sürücü Fatih Kaya, “Seyir halindeyken ön taraftan duman çıktığını gördüm. Motoru istop edip hemen itfaiyeyi aradım. Bu sırada da kendi imkanlarımla yangına müdahale etmeye çalıştım. Neyse ki itfaiye ekipleri kısa sürede gelerek yangını söndürdü” dedi.    

 

Haber / Ahmet KARDEŞ