Özel geceye tüm Çerkezköylüler davetli

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Demokrasi Gecesi adıyla özel bir gece düzenleyecek olan Çerkezköy Belediyesi, tüm Çerkezköy halkının bu özel geceye davetli olduğunu kaydetti. 

GÜNDEM 24.08.2016 22:14:00 0
Özel geceye tüm Çerkezköylüler davetli

GECEYE ÖZEL SİNEVİZYON GÖSTERİSİ

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Belediye Başkanı Vahap Akay’ın her bir adımını yakından takip ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Demokrasi Gecesi programında, hem 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanacak, hem de 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminde hayatını kaybedenler anılacak. Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen program 30 Ağustos Salı günü saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak. Saat 20.00’da da “Vatan Size Minnettardır” anıtına kortej yürüyüşü yapılacak. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sinevizyon gösterisi, ses, ışık, havai fişek ve lazer gösterileri yapılacak.

 

TÜM DEMOKRASİ SEVDALILARINI BEKLİYORUZ

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Demokrasi Gecesi, sanatçı Zafer İşleyen’in konseri ile devam edecek. Yapılacak etkinik hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığı’nda kazanılan Büyük taarruz zaferinin 94’üncü yılını anma ve 15 Temmuz tarihinde Ankara ve İstanbul’dan aşlayıp tüm Türkiye’de kazanılan Cumhuriyet ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesini anma gecesi düzenliyoruz. Cumhuriyet ve Demokrasi sevdalısı tüm Çerkezköy halkını aramızda görmek bizleri mutlu edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ