İşte Büyükşehir'in Külliyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan yeni hizmet binası için ihaleyi kazanan firma ile yapım işi sözleşmesi imzalandı. Aylar önce maketi görücüye çıkarılan yeni bina,

GÜNDEM 23.08.2016 19:20:00 0
İşte Büyükşehir

SÖZLEŞME İMZALANDI

 

Yeni hizmet binasının yapım işi sözleşmesi Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş. yetkilileri arasında imzalandı. İmza töreninde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Orak Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları M. Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Atabey Baytöre ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin de hazır bulundu.

 

144 MİLYON 790 BİN TL’YE İHALE EDİLDİ

 

İhalesi 26 Temmuz tarihinde yapılan Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’nın, “Meydanaltı Otopark, Meydan ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” ihalesi kapsamında 25 istekli tarafından dosya satın alındığı, ihaleye ise toplam 5 firmanın katıldığı belirtildi. Yaklaşık maliyeti 196 milyon 179 bin 322,46 TL olan hizmet binası yapım işi; komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucu 144 milyon 790 bin TL teklif veren Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş. firmasına verildi. Yapılan sözleşme ile ihale yüzde 26’lık kırım gerçekleşmiş oldu.

 

Marmara Haber