Demokrasi zaferi ölümsüzleştirildi

15 Temmuz darbe girişiminin ardından 27 gün boyunca Çerkezköy'de düzenlenen demokrasi nöbetini konu alan ve Çerkezköy Kaymakamlığı'nca hazırlanan Milli İrade ve Demokrasi Dergisi, Çerkezköy Kaymakamı M

GÜNDEM 23.08.2016 19:10:00 0
Demokrasi zaferi ölümsüzleştirildi

GELECEK NESİLLERE ANI OLACAK

 

Çerkezköy Kaymakamlığı'nda düzenlenen tanıtım programına Kaymakam Metin Kubilay'ın yanı sıra, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy OSB Müdürlüğü Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Güllü Polatcan katıldı. Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından hazırlanan kitapçığı Kaymakam Metin Kubilay tanıttı. 5 bin adet dergi basıldığını aktaran Kubilay, hain darbe girişiminin gelecek kuşaklara anlatılması ve vatan sevgisinin genç nesillere aktarılmasının amaçlandığı yazılı bir esere gerek duyulduğu için bu dergiyi hazırlattıklarını belirtti.

 

ÇERKEZKÖY OSB’YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kanlı darbe girişimini lanetleyen Kaymakam Kubilay, hazırlanan dergide emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmasında darbe girişiminin tüm vatandaşların gayreti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı neticesinde püskürtüldüğünü dile getiren Kubilay, "Aziz milletimizin şanlı tarihinde olduğu üzere bir kez daha kahramanlık mücadelesi verilmiş ve şanlı bir zafer daha elde edilmiştir. Devlet ve millet kenetlenmesi ulusları muhasır medeniyetler seviyesine çıkarır. Devlet millet kenetlenmesi sonucu püskürtülen bu alçak darbe girişimi, kenetlenmenin en güzel örneklerinden biridir. Tüm Çerkezköy halkına demokrasi nöbetlerinde gösterdikleri hassasiyet ve özverili duruşları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. Kubilay, 15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyasına 100 bin TL katkı veren Çerkezköy OSB yönetimine de teşekkür etti.

 

TÜRKİYE İÇİN ÜRETİME DEVAM EDECEĞİZ

 

65 bin bölge çalışanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ise “Türkiye için üretime devam edeceğiz. Hazırlanan kitapçığın basım işlemlerini ve masraflarını üstlendik. Çerkezköy OSB olarak bu çalışmaya katkıda bulunuş olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi. Derginin genç kuşaklar için bir belge niteliği taşıdığını belirten Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ise "Bu çalışma genç nesillerin ve öğrencilerin ihtiyaç duydukları anda ellerinde bulundurabilecekleri bir belge olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.   

 

Haber / Celal KARAKURT