AK Parti'den moral ziyareti

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop beraberindeki AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar ile birlikte Tekirdağsp

SPOR 23.08.2016 19:04:00 0
AK Parti

ANLIK MÜDAHALELER ÇÖZÜM DEĞİL

 

Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Yel, “Tekirdağspor'un içine düştüğü maddi krizin bir an önce çözüme kavuşturulacağı projeyi gerçekleştirmeye çok yakınız. Esasında yerel yönetimlerin bu konu üzerine ciddi bir şekilde eğilmesi gerek fakat görüyorum ki Tekirdağspor gerçekten maddi ve manevi olarak yalnız bırakılmış. Kulüp yönetimi elinden geldiği kadarıyla üzerine düşen görevi yerine getirmiş. Tekirdağspor 50.yılını yaşarken anlık müdahalelerle sonuca götürmek çözüm değil. Tesisleşme, alt yapı ve sürekli maddi destek getirecek projeleri masaya yatırmalı. Biz üzerimize düşen görevi yerel yönetimle koordineli çalışarak çözeceğiz. Tekirdağspor'un düştüğü dar boğazın içinden bu sene kalıcı olarak çıkarmaya gayret edeceğiz” dedi.

 

KAMP SÜRESİNCE OLUMSUZ BİR OLAY YAŞAMADIM

 

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Tekirdağspor, 14 günlük kamp programının ardından iki gün izin yaparak yönetim kurulu toplantısını bu gün kulüp binasında gerçekleştirdi. Teknik heyetin ve yönetim kurulunun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda kamp döneminde yeni transferlerin takıma adaptasyonu ve takım kadrosundaki oyuncular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Teknik Direktör Erdal Alpaslan; “Kamp süresince olumsuz bir olay yaşamadım. Takımın motivasyonu üst derecede. Genç oyuncular takıma çabuk adapte oldu bu sezon genç oyunculardan çok faydalanacağız, uzun bir lig bizi bekliyor kulübün maddi imkanlarını göz önüne alarak orta saha ve forvet takviyesiyle sezona iyi bir giriş yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Marmara Haber