İdam gelsin ihanet bitsin

Çorlu Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Osmanlı Ocakları üyeleri yaptıkları basın açıklamasında 15 Temmuz gecesine sebebiyet veren vatan hainlerinin idam edilmesinin tek çözüm olacağını belirtti.

GÜNDEM 19.08.2016 18:32:00 0
İdam gelsin ihanet bitsin

GAZİ MECLİSİMİZ BOMBALANDI

 

Yapılan açıklamada, “15 Temmuz kanlı darbe girişiminin üzerinden 36 gün geçti. Acımız hala taze. Bu bağlamda sözlerime başlarken bu hain saldırıda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, mekanları cennet olsun diyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 15 Temmuz’da ülkemiz bir kez daha durdurulmak istenmiş ve bu görev de içimizde 45 yıldır besleyip büyüttükleri bizim gibi yaşayan, bizim gibi görünen fakat yüreğinde Kuran olmayan, ay-yıldız olmayan FETÖ’ye verilmiştir. Bu olaylarda külliye ve milli iradenin tecelli ettiği gazi meclisimiz bombalandı. Direndik, tanklara karşı gövdemizi siper ederek direndik” denildi.

 

İDAM VERİLMEZSE İHANETLER BİTER Mİ?

 

Geçmişten ders alınmazsa tarihin tekerrür edeceğine dikkat çekilen açıklamada, “Osmanlı gelecek diye çok korkuyorlar ve bunu itiraf ediyorlar. Böylece Osmanlı’nın varisi Yeni Türkiye ile olan gönül bağlarımızı daha da güçlendiriyorlar. Unutulmamalıdır ki kendilerini içimizde 50 yıl gizleyebilen bir yapıyla karşı karşıyayız. Bunu yapanlar affedilirse şehitlerimizin kemikleri sızlamaz mı? Bu hainlere vatana ihanet cezasının karşılığı idam verilmezse ihanetler biter mi? Milletimize bu acıları reva görenlere ve devletimiz üzerinde büyük oyunlar tezgahlayanlara ince bir mesaj göndermek gerek. Devlete ihanet etmenin bu kadar ucuz olmadığını hem onlara hem onları kullananlara hem de sırada bekleyenlere göstermek için idam istiyoruz. İdam gelsin, ihanet bitsin!” ifadelerine yer verildi.

 

Marmara Haber