Demirci ustası kaldığı konteynerde ölü bulundu

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrika inşaatında çalışan 50 yaşındaki İbrahim Çelik isimli demirci ustası, sabah erken saatlerinde namaza kalkan çalışma arkadaşı tarafından kaldıÄ

GÜNDEM 19.08.2016 09:20:00 0
Demirci ustası kaldığı konteynerde ölü bulundu

İstanbul’un Küçük Çekmece ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki İbrahim Çelik isimli demir ustası, bir fabrikanın yapım çalışmaları için Kapaklı’ya geldi. Haftanın 5 gününü Kapaklı OSB içinde yapımı devam eden fabrika inşaatında geçiren İbrahim Çelik, hafta sonlarında ise İstanbul’a ailesinin yanına gidiyordu. Dün gece uyumak üzere kaldığı konteynere giden İbrahim Çelik, sabah erken saatlerde namaza kalkan çalışma arkadaşı Ramazan Güler tarafından kaldığı konteynerde ölü halde bulundu.

 

KALP KRİZİ OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

 

Evli ve 4 çocuk sahibi olduğu öğrenilen İbrahim Çelik’i kaldığı konteynerde ölü olarak bulan arkadaşları, durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çelik’in kalp krizinden ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde dururken; çalışma arkadaşları ise Çelik’in çok sigara tükettiğini ifade etti. Çelik’in naaşı, Cumhuriyet Savcısı Süleyman Konar’ın ön incelemesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna, daha sonra da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ