Ne yapıyorsak Kapaklı için yapıyoruz

İlçeye bağlı Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi'nde başlayan asfalt yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "İlçemizi cadde ve sokaklarıyla, Ã

GÜNDEM 18.08.2016 20:22:00 0
Ne yapıyorsak Kapaklı için yapıyoruz

YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜYORUZ

 

Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi’ndeki asfalt yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakknda ekiplerden bilgi alna Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İlçemizin kalitesini arttırmak için her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip belirlenen programlar dahilinde anında düzeltme yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz. Şu an ekiplerimiz cadde ve sokaklarımızda kilit parke, kaldırım, bordür ve yol genişletme çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacaktır” dedi.

 

HALKIMIZ BİZE MANEVİ DESTEK VERİYOR

 

Kapaklı’yı cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle, çocuk oyun alanları ve parklarıyla daha modern ve yaşanılabilir bir hale getirmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Mandalı, “Halkımız hem özverili çalışmalarımızda bize manevi destek veriyor, hem de memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Bizler de daha modern bir Kapaklı İçin büyük bir şevk ve özveri ile çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Ne yapıyorsak Kapaklı halkı için yapıyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ