Trakya'da  FETÖ/PDY soruşturmasında 103 gözaltı

FETÖ darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında dün Edirne'de 21, Tekirdağ'da 65, Kırklareli'nde ise 17 kişi gözaltına alındı. Adliye ve cezaevi çalışanlarının yanı sÄ

GÜNDEM 17.08.2016 19:42:00 0
Trakya

Edirne'de bu sabah kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince başlatılan operasyonda 21 adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Aralarında adliye ve cezaevi çalışanlarının da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde de aramalar yapıldı.

 

TEKİRDAĞ'DA 65 GÖZALTI

 

Tekirdağ'daki operasyonda ise 2'si avukat 65 şüpheli gözaltına alındı. Aralarında işadamı ve esnaflarında bulunduğu şüpheliler, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı.

 

Kırklareli'nde başlatılan operasyonda ise işadamı, esnaf, özel hastane sahibi ve gazetesi sahibinin de aralarında bulunduğu 17 kişi eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince arama yapıldı.