Hükümet Caddesi bayrama kadar bitecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve TESKİ tarafından merkez Süleymanpaşa ilçesinde Hükümet Caddesi'nde gerçekleştirilen altyapı, kaldırım ve yol çalı?

GÜNDEM 17.08.2016 19:33:00 0
Hükümet Caddesi bayrama kadar bitecek

BU ÇALIŞMALAR BİZİM İÇİN YAPILIYOR

 

Süleymanpaşa ilçesine bağlı Hükümet Caddesi, yaklaşık bir aydır devam eden altyapı, kaldırım ve yol çalışmaları kapsamında trafiğe kapatılmıştı. Caddenin trafiğe kapatılması en çok da cadde esnafını olumsuz etkiledi. Yapılan çalışmalar nedeniyle işlerinde azalma olduğunu kaydeden esnaf, “İşlerimiz ciddi ölçüde azaldı. Fakat bir yandan da bu çalışmaların yapılması gerekiyordu. Bu nedenle biraz daha sabredeceğiz. Sonuçta yapılan bu çalışmalar bizim için yapılıyor” ifadelerini kullandı.

 

KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, “Hükümet Caddesi’nde TESKİ ve diğer kurumların altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Biz de bu arada kaldırım yapım çalışmalarına başladık. Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Amacımız, Kurban Bayramı’na kadar tüm çalışmaları tamamlayıp, caddeyi tekrar trafiğe açmaktır” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ