Kapaklı'ya Cami müjdesi

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve İlçe Müftüsü İsa Aktaş'ı makamında ağırlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yapılan görüşme sonrasında Recep Güv

GÜNDEM 15.08.2016 19:11:00 0
Kapaklı

MEVCUT CAMİ YETMİYOR

 

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve İlçe Müftüsü İsa Aktaş dün saat 10.00’da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti. Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Recep Güven Parkı’nda ilçeye güzel bir cami kazandırılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Mevcut Merkez Eski Cami’nin nüfusu hızla büyüyen Kapaklı için yetersiz kaldığını belirten AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve İlçe Müftüsü İsa Aktaş, bu konuda Kapaklı Belediyesi’nin de üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.

 

YAKLAŞIK 3 BİN KİŞİLİK BİR CAMİ YAPILACAK

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kent Meydanı Projemiz kapsamında uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğümüz Recep Güven Parkımızın bulunduğu alana yaklaşık 3 bin kişilik bir cami yapılması konusunda hemfikiriz. Amacımız, gerek yerel yönetim, gerek iktidar partisi, gerek muhalefet partileri, gerekse STK’larımızla el ele vererek Kapaklımıza hak ettiği hizmetleri verebilmektir” ifadelerini kullandı.

 

MANDALI MÜDÜRLERİNE TALİMAT VERDİ

 

“Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diyen Başkan İrfan Mandalı, daha sonra konuyla ilgili detaylı bilgi almak amacıyla Etüt Proje Müdürü Özgür Çağlayan Irmak ile İmar ve Şehircilik Müdürü Selim Pektaş’ı makamına çağırdı. İki müdür projenin detayları hakkında AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve İlçe Müftüsü İsa Aktaş’a bilgi verdi. Proje çalışmalarının bir an evvel tamamlanması konusunda müdürlerine talimat veren Başkan Mandalı, “Biz Kapaklı Belediyesi olarak Kent Meydanı Projesi kapsamında yapılacak olan cami ile ilgili gerekli düzenlemeleri yapıp, caminin yapılacağı alanı da İlçe Müftülüğü’ne tahsis edeceğiz. Daha sonra cami yaptırma ve yaşatma derneği aracılığı ile hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile ilçemize bu camiyi kazandıracağız” dedi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ