Yakalanmaları an meselesi

Çerkezköy'de, 10 gün arayla iki kez Atatürk Caddesi üzerindeki Vatan Bilgisayar'ın kapısını kırarak içeriye giren hırsızlık zanlılarının ikisinin kimlikleri tespit edildi. 17 yaşındaki H.K. ve 18 y

GÜNDEM 11.08.2016 19:56:00 0
Yakalanmaları an meselesi

Demokrasi nöbeti sırasında vatandaşların Cumhuriyet Meydanında, polislerinde bu alanda güvenlik önlemi almasını fırsat bilenen 4 hırsızlık zanlısı, 16 ve 25 Temmuz günlerinde Vatan Bilgisayar'ın kapısını kırarak içire girmiş, içeriden çok sayıda tablet bilgisayar çalıp kayıplara karışmıştı.

 

Hısızlıkla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak hırsızlardan 17 yaşındaki H.K. ve 18 yaşındaki F.G.'nin kimliklerini tespit etti. Bu hırsızların suç dosyasını da oldukça kabarık olduğu belirmendi.

 

İSTANBUL'DA YAŞIYORLAR

 

Hırsızlardan birinin İstanbul Küçükçekmece, diğerinin Zeytinburnu’nda yaşadığı ve uzun zamandır evlerine gitmediği belirlendi. Polis, Çerkezköy’de 3, Çorlu’da 1, Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesinde 1, Kocaeli’nde 2 ve İstanbul’da da son bir ay içinde 2 hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Hırsızlık zanlılarını yakalanması için polisin başlattığı çalışma sürüyor.