FETÖ'ye pankartlı tepki

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı,FETÖ üyelerinin başarısızlıkla sonuçlanan kanlı darbe girişimine tepki olarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözünü pankarta yazdırarak, ken

GÜNDEM 9.08.2016 17:29:00 0
FETÖ

Ülkü Ocakları İl Başkanı Taner Albayrak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''12Temmuz'da bizim çocuklar kazandı demişlerdi. Çok şükür! 15 Temmuz'da onların gayrı meşru çocukları kaybetti, bu kez Türk Milleti kazandı'' sözünü pankart yaparak Ayşekadında İl Başkanlığı binasının önündeki anayola astırdı.

 

Albayrak, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: "15 Temmuz gecesi okyanus ötesi mihraklar tarafından, FETÖ terör örgütü eliyle Türk milleti bir iç savaşa sürüklenmek istenmiştir. Türk askerinin kutlu üniformasını giymiş, sözgelimi kurt postuna girmiş çakallar silahlarını adice Türk milletine çevirmiştir. Gözü dönmüş canilere şanlı Türk ulusu cesurca karşı durmuş, tarihte vermiş olduğu eşsiz mücadelelerin bir benzerini göstermiştir.Ülkücü Hareketin lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey darbe girişiminin ilk anında karargâhına giderek, ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı ve daha hiç kimseden ses çıkmadan Başbakanı arayarak demokrasinin ve hükümetin yanında olduğunu belirterek ve 1. Ordu komutanıyla irtibata geçerek Cumhurbaşkanın güveninin sağlanarak İstanbul'a gitmesini sağlayıp darbe girişiminin başarıya ulaşmasını önlemiş Türkiye Cumhuriyetinin kaderini değiştirerek hamleyi yapmıştır. Liderimize mensubu olduğum davamız teşkilatımız ve milletçe şükranlarımı sunarım. Yine diğer taraftan aynı anda Türkiye Cumhuriyetinin 57. Alayı olan Ülkü Ocakları ve onun başkomutanı Olcay Kılavuz bey kalkışmanın olduğu ilk andan itibaren demokrasinden, devletinden, milletinden yana olduğunu beyan etmiş üzerine düşen vazifeyi korkusuzca ifa etmiştir. "Fıtrat değişir sanma  bu kan yine o kandır" mesajını en net şekilde vermiştir. O elim dolu gecede şahadete eren askerlerimizi, polisimizi, her bir bireyimiz saygıyla anıyor, cuntacıları ve bu girişimi lanetliyorum. Allah Türk'ün devletine zeval vermesin."