Eğitimler başladı

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce organize edilen Yaz Spor Okulu'nun 2'nci Dönem eğitimleri önceki gün başladı.

SPOR 9.08.2016 17:26:00 0
Eğitimler başladı

KURSLAR BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, “Bu yıl Yaz Spor Okulu kurslarımız, önceki yıllara kıyasla çok daha fazla ilgi gördü. 2’nci Dönem kurs eğitimlerine büyük bir heyecanla başlayan yavrularımız Gülerçin Koleji’nde bulunan yüzme havuzu ve İstasyon Mahallemizde bulunan 29 Ekim Spor Kompleksi’ndeki eğitimlerde oldukça eğlenceli saatler geçiriyor” dedi.

 

26 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

 

Yaz Spor Okulu’nun İlk döneminin 800 öğrencinin katılımı ile tamamlandığını anımsatan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, “Yaz Spor Okulumuzun 2’nci dönem kurslarına ise yaklaşık 500 öğrenci başvurdu. Eğitimlerimiz 8 Ağustos itibari ile başladı ve 26 Ağustos Cuma günü sona erecek. Bu kapsamda tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, eğitenlerimize ve çocuklarını kurslarımıza gönderen velilerimize de teşekür ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ