Bozkuş'tan Kapaklıspor'a anlamlı destek

Kapaklı'nın tanınan iş adamlarından Hakan Bozkuş, Tekirdağ Süper Amatör Lig eiplerinden Kapaklıspor'a spor malzemesi desteğinde bulundu.

SPOR 9.08.2016 17:25:00 0
Bozkuş

KAPAKLISPOR HEPİMİZİN TAKIMI

 

Kapaklı’da faliyet gösteren Bozkuşlar Tekstil sahibi Hakan Bozkuş, 2016-2017 futbol sezonu hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor Kulübü’ne spor malzemesi desteği sağladı. Ülke genelinde amatör futbol takımlarının başarılı olabilmesi için desteğe ihtiyaçları olduğuna vurgu yapan Hakan Bozkuş, “Kapaklıspor hepimizin takımıdır. İnşallah diğer esnaflarımız da takımımıza destek olur ve takımımız hedeflediği başarılara sezon sonunda ulaşabilir” temennilerinde bulundu.

 

HERKES BU TAKIMA SAHİP ÇIKMALI

 

Verdiği desteklerden dolayı Bozkuşlar Tekstil sahibi Hakan Bozkuş’a teşekkür eden Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı, “2016-2017 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig’de zirveye oynayan bir takım oluşturma gayreti içindeyiz. Bu sadece bizlerin çabaları ile mümkün değildir. Başarı için tüm Kapaklı halkının, esnafının, taraftarının bu takıma sahip çıkması ve her zaman arkasında olması gerekmektedir” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ