Atalay öğretmen toprağa verildi

Çerkezköy'ün Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdürü 52 yaşındaki Atalay Tekirdaş, yakalandığı amansız hastalığa yenilerek hayatını kaybetti.Tekirdaş, gözyaşları içinde toprağa verild

GÜNDEM 8.08.2016 18:09:00 0
Atalay öğretmen toprağa verildi

Ardahan'ın Çıldır Lisesi Müdürlüğü yapan Atalay Tekirdaş, 2 yıl önce Çerkezköy'e tayin olmuş, bir süre vekaleten yürüttüğü Kızılpınar Anadolu Lisesi'nde Müdürlüğüne asaleten atanmıştı. Yaklaşık bir yıldır mide kanseri tedavisi gören ve 6 ay önce Tekirdağ Nahık Kemal Üniversitesi'nde mide ameliyatı olan Tekirdaş, önceki gün hayatını kaybetti.

 

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

 

Evli ve 2 çocuk babası olan Tekirdaş'ın ani ölümü, eğitim camiasını,öğrencilerini, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.  Atalay Tekirdaş için Kapaklı Sivrioğlu Camii’nde tören düzenlendi. Törene, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanı Ahmet Üzgün, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Tekirdaş, gözyaşları arasında Mimar Sinan mezarlığında toprağa verildi.

 

Haber/ Ahmet KARDEŞ