Hayırlı olsun dedi, başarılar diledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe'yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

GÜNDEM 7.08.2016 19:23:00 0
Hayırlı olsun dedi, başarılar diledi

Bir süre önce yapılan Çerkezköy Kent Konseyi seçimini kazanan ve aynı zaman da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis üyesi de olan Funda Serfiçe'ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ziyaretten dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür eden Serfiçe,  "5 Temmuz’da gerçekleştirdiğimiz 13.kongremizin ardından geçtiğimiz günlerde meclis başkanlığı seçimlerini de yaptık. Çerkezköy Kent Konseyi olarak bugüne kadar olan başarılı yükselişini yapacağımız projelerle birlikte devam ettireceğiz” diye konuştu.

 

BİRAN ÖNCE AÇILSIN TALİMATI

 

Ziyaretin ardından Başkan Albayrak, Çerkezköy Kent Konseyi binasının bir bölümünde yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi’ni inceledi. Başkan Albayrak, burada Danışma Merkezi Uzmanlarından Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Albayrak merkezin eşyalarının bir an önce getirilerek Çerkezköy Kadın Danışma Evi’nin hizmet açılması talimatını verdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ