Eski üyelerle yemekte buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2009-2014 dönemin Tekiradğ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve  Belediye Meclis üyeleriyle yemekte buluştu.

GÜNDEM 7.08.2016 19:21:00 0
Eski üyelerle yemekte buluştu

Yelken kulüpte düzenlenen yemeğe Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra,  Tekirdağ eski Belediye Başkanı Adem Dalgıç, eski Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Yemekte, fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak,  geçen dönemki çalışmaları nedeniyle başta Tekirdağ eski Belediye Başkanı Adem Dalgıç olmak üzere tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Büyük değişimlerin sıkıntılı olabileceğini belirten Dalgıç da, "Sıkıntıları yaşanacak bir dönemi yaşıyoruz.  Peyderpey  projelerin hayata geçmesiyle birlikte Tekirdağ'ın hakkettiği yere  geleceğinden kimsenin kuşkusu yok.  5 yıl canla başla çalışan, tecrübeli olan arkadaşlarımızdan her zaman yararlanabilirsiniz, hepsi gerektiğinde size yardımcı olmaya hazırdır. Tüm arkadaşlarıma da verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.