Su sıkıntısını görüştüler

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, Malkara'da yapılan ve yapılması geren çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundular.Burada, ilç

GÜNDEM 5.08.2016 18:39:00 0
Su sıkıntısını görüştüler

Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan ve TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın'ın da yer aldığı görüşmede Başkanı Ulaş Yurdakul ile TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz Malkara merkez ve mahallelerinde yaşanan su sıkıntılarıyla ilgili çözüm önerilerini masaya yatırdılar.

 

Başkan Ulaş Yurdakul, yaptığı açıklamada; “TESKİ Genel Müdürlüğü ve TESKİ Malkara Şubesi Malkara merkezde ve mahallelerdeki çalışmalarına devam ediyor. Bugün TESKİ Genel Müdür Yardımcımız İbrahim İçöz ve Şube Müdürümüz Kenan Taşkın'la yaptığımız görüşmemizde TESKİ'nin Malkara'daki yaptığı ve yapacağı çalışmaları inceledik. Ayrıca son zamanlarda yaşanan su sıkıntılarıyla ilgili görüşmelerde bulunup, çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunduk. TESKİ'nin Malkara'da yapacağı çalışmalarla ilerleyen zamanlarda vatandaşlarımız su kesintisi sıkıntısı yaşamayacak.” dedi.