Vali'den Malkara çıkarması

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Malkara'da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 3.08.2016 20:16:00 0
Vali

Son kararnamenin ardından 13 Haziran'da Tekirdağ Valiliği görevine başlayan Mehmet Ceylan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Malkara'ya gelen Vali Ceylan'ı, Hükümet Konağı girişinde Kaymakam Osman Altın, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan ve İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın tarafından karşılandı. Ziyarette Kaymakam Osman Altın ve yetkililer, Vali Ceylan’a Malkara İlçesi hakkında bilgi verdi.

 

İADE-İ ZİYARET

 

Kaymakamlık ziyareti sonrasında Vali Ceylan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a iade-i ziyarette bulundu. Vali Ceylan, Belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Yurdakul ve Belediye Meclis Üyelerinden bilgi aldı. Daha sonra Malkara Ticaret ve Sanayi Odasına iade-i ziyarette bulunan Vali Ceylan, Malkara TSO girişinde Başkan Ümran Bilgin ve üyeler tarafından karşılandı. Bir süre Başkan Bilgin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet eden Vali Ceylan, sonrasında Malkara Ticaret Borsasına geçti ve borsanın çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyaretlerde Vali Ceylan’a; Kaymakam Osman Altın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan ve İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın eşlik etti.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Vali Mehmet Ceylan, İlçede yapımı devam huzurevi ve Devlet Hastanesi inşaatlarında incelemelerde bulundu ve gelinen son durum hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.