Sırtından bıçaklandı

Kapaklı iki gurup arasında çıkan kavgada kan aktı. Sırtına bıçak saplanan ve bu şekilde hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki E.C.S.'nin Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

GÜNDEM 2.08.2016 22:58:00 0
Sırtından bıçaklandı

Olay, Vatan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kavgayla dönüştü. Kavgada E.C.S., sırtından bıçaklanırken, karşı grupta yer aldığı önü sürülen F. A.’da başından yaralandı. Polisin haber vermesiyle kavgaya karışanlar kaçarken, yaralanan E.C.S. ve F.A. hastaneye kaldırıldı.

 

SIRTINDA BIÇAKLA GELDİ

 

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sırtına saplanan bıçak ile gelen E.C.S. yapılan müdahalenin ardından sırtındaki bıçakla ambulansa alındı ve Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Oğlunu bu şekilde gören anne B.S. ile yakınları sinir krizi geçirdi. E.C.S.'nin Çorlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisine devam edildiği öğrenildi.

 

BABA VE OĞLU GÖZALTINDA

 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında hastanedeki tedavisi tamamlanan F.A. ile oğlu F.A. polis tarafından gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Polisteki ifadesinin ardından birbirlerine kelepçeli olarak üzerlerine çelik yelek giydirilen baba ve oğlu geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesi'ne getirildi. Baba ve oğlun buradkei sorgusu sürüyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ