Hiç bir hain amacına ulaşamayacaktır

MHP Kapaklı İlçe Başkanı  İsmail Türker, son günlerde Ordu,Bingöl ve Hakkari'de polis ve askere yönelik yapılan hain saldırıları lanetledi.Türker, "Unutulmamalıdır ki, Türk milletinin ruhu zapt

GÜNDEM 2.08.2016 22:34:00 0
Hiç bir hain amacına ulaşamayacaktır

Türker, yaptığı yazılı açıklamada, şunları söyledi: Ordu,Bingöl ve Hakkari'de terörle mücadele görevleri esnasında askerimizin ve polisimizin şehadeti ve yaralanması milletimizi derinden üzmüş ve yaralamıştır.  Bu menfur olayla birlikte hainlere cesaret verenleri, kucak açanları, arkalarında duranları ve muhatap alanları lanetliyorum.Arkasına saklanılan vicdan, duygu ve şehadet istismarı bu ve benzer saldırılarla gerçek yüzünü göstermeye devam edecek, korkarız ki terörle pazarlığın bilançosu her alanda giderek ağırlaşacaktır. İhaneti şehir şartlarında sürdürmek için dağdan inip teslim olanlar bugün şehir merkezlerinde eylemlerine devam etmektedir. İçinde bulunduğumuz ağır şartlar, Türkiye'nin kararlı bir duruş sergilemesini, pazarlıkla terörün önlenemeyeceğinin anlaşılmasını kaçınılamayacak bir gerçek haline getirmiştir. Ordu,Bingöl ve Hakkari'de meydana vahamet derecesindeki son terör saldırısı kanlı bilançonun hangi seviyelere ulaştığının açık kanıtıdır. Bu felakete çanak tutan, destek veren, teşvik eden, meşrulaştırmaya çalışan, sindirmeye çabalayan ve kılavuzluk yapan gafillerin ise akan kandan doğrudan doğruya sorumlu oldukları açık ve meydandadır.   Gözlerini kan bürümüş canilerin bu alçakça eylemini lanetliyor ve büyük bir öfkeyle telin ediyorum.Bilinmelidir ki, terör maşaları rezil amaçlarına asla ulaşamayacaklar ve döktükleri kanda eninde sonunda boğulacaklardır.

 

ELE GEÇİRİLSİNLER

 

Ülkemiz iyi şeyler olacak sözleriyle girdiği terör kıskacında can ve derman kaybetmekte, milletimiz arkası arkasına menfur suikastların kurbanı olmaktadır. Bu menfur saldırıdan sonra öncelikli beklentimiz, teröristler ile işbirlikçilerinin bir an önce ele geçirilmesi ve muhtemel yeni terör saldırıları için gerekli tedbirlerin hükümet tarafından acilen alınmasıdır.Gerek duyulması halinde, yapılacak sıcak takibin sınır ötesini de kapsayacak şekilde ve izin almaksızın icra edilmesi artık meşru hale gelmiş bulunmaktadır. Hiçbir ortaklık veya işbirliği mazereti bir tek vatan evladının hayatından daha kıymetli sayılamaz. Uzun bir süredir ülkemizi tehdit eden terör örgütünün bu son eylemi Türk milletinin sabrını taşırma noktasına getirmiştir. Siyasal tartışmaların yoğunluk kazandığı bu zamanda, terörle mücadele artık en önemli gündem maddesi olmalıdır. Aziz milletimiz hükümetten bölücülük ve terörle mücadelede etkin, kararlı ve kalıcı bir icraat beklemektedir. Bu icraatın gecikmesi halinde kapatılması mümkün olmayan derin yaraların açılacağı, milli birlik ve bütünlüğümüzün zedeleneceği çok tehlikeli yeni bir sürece girildiği anlaşılmaktadır.   Unutulmamalıdır ki, Türk milletinin ruhu zapt olunmadıkça, azim ve iradesi kırılmadıkça hiçbir hain, hiçbir müstevli ahlaksızlık bu aziz vatanı teslim alamayacak ve amacına ulaşamayacaktır.