Bakırcı ailesinin mutlu günü

MHP Karaağaç eski Belde Başkanı Adem Bakırcı'nın oğlu Mustafa Bakırcı, düzenlenen düğünle hayatını Merve Akça ile birleştirdi.

GÜNDEM 1.08.2016 20:47:00 0
Bakırcı ailesinin mutlu günü

KATILIM YOĞUN OLDU
 

Kapaklı siyasetinin tanınan isimlerinden Adem Bakırcı - Fatma Bakırcı çiftinin oğulları Mustafa Bakırcı ile Meryem – Mehmet Akça çiftinin kızları Merve Akça dünya evine girdi. Genç çiftin nikahı Kapaklı Belediyesi’nde nikah memuru tarafından kıyılırken; çiftin nikah şahitliklerini ise Mustafa Harmandar ve Yağmur Aktaş yaptı. Genç çiftin Karaağaç Sağlık Ocağı arkasındaki alanda yapılan düğün törenine MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, AK Partili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Kemal Kenar, Karaağaç Belediye eski Başkanı Özkan Yücel, MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Başaran, MHP’li Tekirdağ eski Milletvekili Kemalettin Nalcı, MHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu ile Bakırcı ve Akça ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

 

GENÇ ÇİFTİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR
 

Davetliler, düğün alanında Adem-Fatma Bakırcı ve Meryem-Mehmet Akça çifti tarafından karşılandı. Alkışlar eşliğinde düğün alanına giren genç çift, düğün pastasını kestikten sonra ilk danslarını yaptı. Genç çiftin ilk dansının ardından takı merasimine geçildi.Takı merasimi sonrası davetliler canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar doya sıya eğlenerek gen çiftin mutluluğuna ortak oldular.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ