Yanlış aracı kurşunladı

Kapaklı'da eğlenmek için gittiği içkili restaurantta hesabın yüksek gelmesine sinirlenen müşteri, mekan sahibine ait olduğunu düşündüğü bir aracı kurşunladı. Araç restauranta gelen başk

GÜNDEM 1.08.2016 20:40:00 0
Yanlış aracı kurşunladı

HESABA İTİRAZ ETTİ

 

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi üzerindeki bir içkili restaurantta gece yarısı meydana geldi. İddiaya göre, eğlenmek için restauranta gelen S.A., hesabı istedi. Hesabın yüksek gelmesine sinirlenen S.A., işletme çalışanları ile kısa bir süre tartıştı. Hesabı ödedikten sonra ayrılan S.A., sinirlerine hakim olmayarak geri döndü ve restaurantın önünde bulunan ve mekan sahibine ait olduğunu düşündüğü aracı kurşunladı.

 

ARAÇ BAŞKA BİR MÜŞTERİYE AİT ÇIKTI

 

S.A.’nın işletme sahibine ait olduğunu düşündüğü ve kurşunladığı araç, restauranta gelen başka bir müşteriye ait çıktı. İhbar üzerine harekete geçen Kapaklı polisi kısa sürede S.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada bir adet silah, şarjör ve 4 adet de mermi bulundu. İfadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen S.A., çıkarıldığı nöbetçi savcılıkca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ