Çalışmaları inceledi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ile birlikte Izgar Mahallesi'ne giderek D-110 Karayolu üzerindeki yer alan kavşak yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNDEM 31.07.2016 20:15:00 0
Çalışmaları inceledi

ve Karayollarının ortaklaşa çalışmaları ile Izgar Mahallesi'ndeki kavşak yolunun açılma çalışmaları çerçevesinde perde beton yapımını inceleyen Başkan Ulaş Yurdakul, Izgar Mahallesi Muhtarı Fahrettin Düşünen ve yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında detaylı bilgiler aldı.
Başkan Ulaş Yurdakul, "Izgar Mahallesi'nde yıllardır kapalı olan girişteki kavşak yolda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor ve çalışmalarda sıra perde beton yapımına geldi. Atatürk Bulvarı üzerindeki hummalı çalışmalarımız da mesai kavramı gözetmeksizin aralıksız olarak devam ediyor. Atatürk Bulvarı'nda alt tabaka üzerine 5 cm.'lik aşınma asfaltı atılıyor. Hemşerilerime de anlayışları için teşekkür ediyorum. Çalışmalar sebebiyle geçici olarak vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı kendilerinden özür diliyoruz. Her şey daha modern bir Malkara için."dedi.